Kertoimet ja strategia ante-vedonlyönnille Tri Card Poker -pelissä

Julkaistuaan uusimman pöytäpelimme, Tri Card Poker, päätimme tehdä joitain kaivauksia löytääksemme pelaajillemme parhaat pelastusstrategiat. Osoittautuu, että kasinoasiantuntijat ovat jo murtaneet numerot ja sopineet parhaasta tavasta pelata peliä korkeimman tuoton saavuttamiseksi. Mutta ennen kuin pääset hyviin asioihin, katsotaanpa mitä Ante-vedonlyönti on ja miten se toimii.

Ante ylös
Vedonlyönti Ante-vedonlyönnillä on, että sinulla on parempi kolmen kortin käsi kuin jakajalla. Se tapahtuu kierroksen alussa. Ennen kuin kortteja jaetaan, laitat pelimerkit Ante-ympyrälle ja painat Deal. Kolme korttia jaetaan sinulle kuvapuoli ylöspäin ja kolme korttia jakajalle kuvapuoli alaspäin. Tutkittuaan korttisi, voit jatkaa kierrosta napsauttamalla Nosta tai menettää Ante-vetoasi ja lopettaa kierroksen napsauttamalla Taita. Nosta veto on aina yhtä suuri kuin Ante-veto.

Jotta välittäjä voi osallistua kierrokselle, hänellä on oltava kuningatar tai uudempi. Jos hän tekee niin, sinun on lyöttävä hänen kätensä voittaaksesi 1-1 voitot Ante- ja Raise-vedoissasi. Jos hän ei tee sitä, voitat 1-1 voiton Ante-tililläsi, mutta korotus palautetaan push-maksuna.

Tri Card Poker käden sijoitukset
Suora väri

3 of a kind

suora

väri

pari

Korkea kortti

Vakio 1-1-voitto ei ole aina jännittävä, joten asioiden viemiseksi Tri Card Poker tarjoaa Ante Bonus -maksut käsiin, joissa on pari ja parempi. Katso bonusmaksut alla:

Suora väri: 5-1

3 tyyppiä: 4-1

Suora: 1-1

Huomaa, että voit myös lyödä vetoa Pari + sivupanoksella isommille voittobonuksille. Nämä voitot alkavat pareittain ja tarjoavat voittoja jopa 40-1.

Tri Card -pokeristrategia
Tri Card Poker -strategian perustrategia on yksinkertainen: lyö vetoa Queen-Six-Four ja parempien käsiin. Taita kaikki muu. Tri Card Poker -palkinnoillamme tämän strategian soveltaminen alentaa talon reunaa 3,37%: iin. Kokeile soveltaa tätä strategiaa muutamiin Practice Play -kierroksiin ja katso miten teet. Onnea pöydissä.